Фото: Кам'янське районне управління поліції

На Дніпропетровщині поліцейські врятували хлопчика, який ледь не впав у 6-метровий колодязь

У Кам'янському районі Дніпропетровської області правоохоронці врятували 11-річного хлопчика, який з цікавості заліз у технічний колодязь, а вибратися не зміг.

Про це повідомило Кам'янське районне управління поліції.

Інцидент стався у місті П'ятихатки 9 серпня близько 13:30. Як розповіли правоохоронці, хлопець з цікавості вирішив залізти у шестиметровий технічний колодязь, який був відкритий. Проте самотужки вибратися вже не міг. Щоб не впасти на дно колодязя підліток тримався за залізний прут та кликав на допомогу.

"Правоохоронці почули крики перехожих про допомогу та поспішили до дитини. На місці вони допомогли йому підтягнутися та витягнули на поверхню. Хлопець не постраждав та відбувся лише переляком", — зазначили у поліції.

на Дніпропетровщині 11-річний хлопчик заліз у 6-метровий колодязь

Фото: Кам'янське районне управління поліції

Після цього працівники поліції викликали батьків хлопця до відділку та провели з ними профілактичну бесіду.

"Шановні батьки! Будьте свідомими та відповідальними! Адже безпека дітей залежить саме від дорослих. Ймовірність стати заручником непередбачуваних обставин настає для дитини саме у ті моменти, коли вона залишається без нагляду", — зауважили у поліції.

Нагадаємо, у селі Берегомет, що у Чернівецькій області, підлітки побили 14-річну знайому. Мотивом такого вчинку стало нібито поширення потерпілою неправдивих чуток та образ на адресу матері однієї з дівчат.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.08.2024 14:20