Фото: ДСНС

На Дніпропетровщині водій на Lexus наїхав на поліцейського та врізався у блокпост

У Дніпропетровській області 21 березня на трасі у Кам'янському районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Постраждали двоє людей.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"Вранці надійшло повідомлення про те, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась на автошляху М-30 Знам’янка—Луганськ—Ізварине, горить легковий автомобіль", — розповіли рятувальники.

Як з'ясувалося, водій легковика Lexus RX 300 не впорався з керуванням та скоїв наїзд на правоохоронця та врізався в бетонний блок. В результаті зіткнення легковий автомобіль спалахнув. Вогонь охопив моторний відсік та стрімко поширювався на салон транспортного засобу.

ДТП на Дніпропетровщині

Фото: ДСНС

"Внаслідок ДТП постраждало дві людини: водій транспортного засобу та співробітник Національної поліції, на якого було здійснено наїзд", — уточнили у ДСНС.

До ліквідації наслідків ДТП було залучено п’ять рятувальників та одну одиницю пожежно-рятувальної техніки.

ДТП на Дніпропетровщині

Фото: ДСНС

Нагадаємо, 21 березня у Львові на Скнилівському мосту сталася масштабна дорожньо-траспортна пригода за участі 27 автомобілів.

Також 19 березня у Києві сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода, яку вчинив 23-річний керманич Audi. Як показала перевірка на "Драгері", горе-водій був напідпитку — він надув у прилад 1,74 проміле (допустимий вміст алкоголю в крові людини, яка керує транспортним засобом — 0,2 проміле).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.03.2024 12:32