Фото:BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság/Facebook

В Угорщині на Дунаї зіткнулися круїзний лайнер і човен: двоє загиблих, п’ятьох людей шукають

В Угорщині на річці Дунай зіткнулися круїзний лайнер і човен. Внаслідок цього двоє людей загинули, ще п’ятеро зникли безвісти.

Про це повідомляє Voice of America.

За даними видання, інцидент стався ввечері 19 травня. Зазначається, що цього дня на березі Дунаю біля міста Вероче, приблизно за 50 кілометрів на північ від столиці Будапешта, знайшли чоловіка з пораненням голови. Пізніше неподалік виявили тіла чоловіка та жінки. Поліція розпочала пошукову операцію та виявила пошкоджений човен, який було відбуксировано до берега. Станом на ранок 20 травня п'ятьох осіб — трьох чоловіків та двох жінок — і досі шукають. У пошуках беруть участь дванадцять човнів і три дрони, а також двоє водолазів-рятувальників

Правоохоронці встановили, що під час аварії в цьому районі перебував річковий круїзний катер. Вони зупинили круїзний катер із пошкодженим корпусом біля міста Комаром, більш ніж за 80 кілометрів вище за течією.

Наразі розпочато кримінальне провадження за підозрою у створенні небезпеки для водного транспорту та спричиненні смерті кількох осіб.

Нагадаємо, на індонезійському острові Хальмахера сталося виверження вулкана Ібу. Через це із семи прилеглих сіл довелося евакуювати людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 20.05.2024 12:58