Фото: mtavari.tv

На фронті в Україні загинув доброволець із Грузії

У боях за Україну загинув грузинський доброволець Тенгіз Чанія, який служив у лавах Збройних сил. 

Про це повідомляє mtavari.tv.

Зазначається, що Чанія загинув 22 березня під час російського ракетного обстрілу. Грузинський доброволець служив у третій окремій штурмовій бригаді ЗСУ, створеній на базі батальйону "Азов", на Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

До того ж журналісти розповіли, що Чанія був вимушеним переселенцем з Абхазії, він був учасником абхазької війни та російсько-грузинської війни 2008 року. Крім того, боєць працював у Розвідувальному управління Міноборони Грузії та Другому відділі спеціального призначення МВС. 

На захист Незалежності України Чанія став із перших днів повномасштабного вторгнення Росії. За весь період служби у лавах ЗСУ боєць отримав отримав два поранення, але і далі продовжував захищати нашу державу.

Додамо, за даними видання, на фронті в Україні від 24 лютого 2022 року загинули 62 грузинських військових.

Нагадаємо, раніше в Україні на фронті загинув 37-річний доброволець з Німеччини. Боєць загинув у боях на Сході. Загиблого бійця звали Штефан. Смертельне поранення він отримав 14 березня внаслідок артилерійського обстрілу з боку Росії.

Зауважимо, на початку грудня у боях за Україну загинули два ветерани морської піхоти США. Крім того цього ж місяця у війні з російськими загарбниками загинув доброволець із Норвегії. Він допомагав Збройним силам України боротися з окупантами. Хлопцеві було всього 20 років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.03.2024 16:37