Фото: Telegram Мамуки Мамулашвілі

На війні проти Росії загинув боєць "Грузинського легіону"

На війні в Україні загинув ще один доброволець із Грузії. Він допомагав Збройним силам України боротися з російськими окупантами.  

Про це йдеться в заяві командира "Грузинського легіону" Мамуки Мамулашвілі.

"На жаль, сьогодні ми втратили одного з найкращих легіонерів", — написав він у Facebook.

Пізніше Мамулашвілі повідомив, що унаслідок артобстрілу в боях на Донецькому напрямку, загинув лідер четвертої групи Закро Шубідзе, який був командиром відділення.

"Найдобріша людина, яку я зустрічав під час цієї війни! Наша остання зустріч два дні тому. Спочивай з миром", — написав глава "Грузинського легіону".

Фото: Захарія Шубідзе. Джерело: Telegram командира "Грузинського легіону" Мамуки Мамулашвілі

Грузинські добровольці на війні в Україні

Україну від російських окупантів захищає великий грузинський легіон. У березні 2022 року стало відомо, що в бою з російськими окупантами під Ірпенем загинули перші добровольці з Грузії — Давид Ратіан і Гіа Беріашвілі.

Варто зазначити, що в жовтні 2022 року повідомлялось, що з початку війни в Україні загинули 23 грузинських добровольці. Станом на сьогодні відомо, що під час військових дій на українській території загинули 40 громадян Грузії.

Нагадаємо, на початку вересня у боях за Україну загинув доброволець із Колумбії. У чоловіка на Батьківщині залишилася дружина та син.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.09.2023 21:57