Фото: "Дикий театр"

На фронті загинув музикант та артист Микола Ленок

Під час боїв за Україну героїчно загинув популярний український музикант та артист "Дикого театру" Микола Ленок. Життя захисника обірвалося під Часовим Яром на Донеччині.

Сумною новиною поділилися на сторінці "Дикого театру" у Facebook.

"З сумом повідомляємо про те, що на фронті під Часовим Яром загинув наш гармоніст Микола Ленок, який незмінно виступав в складі троїстих музик у виставі "Червоне, чорне і знову червоне". У нього залишилася жінка з двома малолітніми дітьми. Світла людина, достойний чоловік, щирий патріот. Шана і світла пам'ять!" — йдеться у повідомленні.

Про час та місце прощання з Героєм на даний час інформації немає. Українські ЗМІ інформують, що життя оперного співака-захисника обірвалося 6 липня.

Що відомо про захисника

Микола Ленок долучився до лав Збройних сил України з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Спочатку він служив бойовим медиком у 136-му окремому батальйоні ТРО Броварів. Згодом захисник приєднався до ансамблю своєї військової частини.

У Героя були дружина та двоє неповнолітніх дітей. 

Нагадаємо, 11 липня стало відомо, що на війні загинув оперний співак, артист Національної академічної капели "Думка" Ігор Воронка.

Додамо, на початку травня в боях за Україну загинув автор унікальних кадрів випаленого Серебрянського лісу Денис Зелений. Він був офіцером секції оперативного планування батальйону "Хорив" бригади Нацгвардії "Буревій".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.07.2024 18:50