Олександр Сердюк. Джерело: Fecebook-сторінка театру Українського фольклору "Берегиня"

На фронті загинув відомий актор українського театру Олександр Сердюк

На фронті під час виконання бойового завдання загинув артист українського театру Олександр Сердюк. Його життя обірвалося у віці 42 років.

Про це повідомила прес-служба Міністерства культури та інформаційної політики.

"Під час виконання бойового завдання на фронті загинув артист-вокаліст Київського академічного театру Українського фольклору "Берегиня" Олександр Сердюк", — йдеться у повідомленні.

Смерть Олександра Сердюка підтвердив міський голова Гребінки Віталій Колісніченко, звідки артист був родом. Він також висловив співчуття рідним загиблого.

"І знову в нашій громаді велика втрата. І знову ми всі у глибокій скорботі. На рідну землю навіки повертається наш загиблий Герой Сердюк Олександр Олександрович", — написав він на своїй сторінці у Facebook.

Мер розповів, що артист був "доброю, порядною, талановитою, щирою і чесною людиною, люблячим і турботливим сином, вірним товаришем, який завжди поспішав на допомогу своїм друзям".

"Він любив родину, цінував дружбу та відносини з бойовими побратимами. У такі гіркі хвилини дуже важко знайти слова підтримки для рідних та близьких. Неможливо загоїти їхній гіркий біль від втрати рідної й дорогої людини", — зазначив Колісніченко.

Що відомо про Олександра Сердюка

Народився Олександр Сердюк 3 листопада 1982 року у селі Велика Бурімка Чорнобаївського району Черкаської області. Навчався у Гребінківській гімназії. У 2004 році закінчив Київський національний університет культури та мистецтва. Був солістом-вокалістом та співав на сцені Київського академічного театру Українського фольклору "Берегиня".

До лав Збройних сил України Олександр долучився 29 квітня 2024 року, воював в одній із найгарячіших точок.

Олександр Сердюк

Олександр Сердюк. Джерело: Facebook-сторінка Віталія Колісніченка

Нагадаємо, у липні під час боїв за Україну героїчно загинув популярний український музикант та артист "Дикого театру" Микола Ленок. Життя захисника обірвалося під Часовим Яром на Донеччині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.08.2024 21:25