Робота рятувальників на Київщині. Джерело: ДСНС

На Київщині атака дронів спричинила пожежі: постраждала дитина (фото)

У ніч на суботу, 26 жовтня, російські окупанти атакували безпілотниками різні регіони Київської області. Внаслідок цього виникли пожежі. Також через нічний обстріл постраждала дитина.

Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

"Київщина: внаслідок нічної ворожої атаки постраждала дитина, рятувальники ліквідували дві пожежі", — йдеться в повідомленні.

Надзвичайники уточнили, що в Ірпіні через падіння уламків загорівся двоповерховий гараж, прибудований до хостела. Пожежу вдалося ліквідувати вогнеборцям о 01:12.

"На Бориспільщині пошкоджено приватний житловий будинок, гараж, у двоповерховому гуртожитку вибиті вікна. Постраждала дитина 2011 року народження", — додали рятувальники.

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій також поінформували, що на Обухівщині ліквідовано загоряння крівлі житлового будинку.

Як відомо, вчора ввечері в п'ятницю під ворожим прицілом також була столиця. Там рашистський безпілотник атакував багатоповерхівку в Солом'янському районі, внаслідок чого спалахнула пожежа. Від удару загинула дитина 2009 року народження та постраждали дорослі.

Також 25 жовтня окупанти вдарили по Сумській області. Відбулися влучання в деякі об’єкти інфраструктури, в тому числі й цивільні.

Нагадаємо, що цієї ночі російські окупанти атакували Дніпро ракетами. Внаслідок ударів частково зруйновано двоповерхову житлову будівлю. Також пошкоджень зазнали багатоквартирні житлові будинки й один із медичних закладів. Троє людей загинули, понад 20 поранено.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.10.2024 09:17