Наслідки обстрілу Дніпра. Джерело: Нацполіція

Троє людей загинуло, багато травмованих: у ДСНС оприлюднили наслідки атаки на Дніпро (відео)

У ніч на суботу, 26 жовтня, російські окупанти атакували Дніпро ракетами. Внаслідок ударів частково зруйновано двоповерхову житлову будівлю. Також пошкоджень зазнали багатоквартирні житлові будинки й один із медичних закладів.

Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

"З-під завалу двоповерхового житлового будинку рятувальники витягнули трьох загиблих. Ще одну жінку вдалося врятувати. Її витягнули із зруйнованого будинку та передали медикам", — йдеться в повідомленні рятувальників.

Загалом, за попередньою інформацією, поранення отримали 18 людей, серед них — четверо дітей.

"На місці влучань працюють психологи, надають необхідну допомогу людям. До ліквідації наслідків залучили понад 60 рятувальників і 18 одиниць техніки ДСНС", — підсумували надзвичайники.

Раніше очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак інформував, що російські окупанти завдали ракетного удару по житловій забудові у Дніпрі. Там сталася пожежа.

Увечері в п'ятницю під ворожим прицілом також була столиця. Там рашистський безпілотник атакував багатоповерхівку в Солом'янському районі, внаслідок чого спалахнула пожежа. Від удару загинула дитина 2009 року народження та постраждали дорослі. 

Нагадаємо, що також 25 жовтня окупанти вдарили по Сумській області. Відбулися влучання в деякі об’єкти інфраструктури, в тому числі й цивільні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.10.2024 08:15