Фото: Національна поліція

На Київщині безхатько вбив чоловіка та заховав тіло в окопі рашистів

У Київській області правоохоронці повідомили про підозру безхатьку, який вбив чоловіка та заховав тіло на колишніх позиціях російських окупантів.

Про це повідомила прес-служба поліції Київщини.

Поліцейські встановили, що чоловіки познайомились в магазині, після чого обоє пішли на місце, де були розташовані колишні позиції російських загарбників, та розпивали спиртні напої. Згодом між ними виник конфлікт. У результаті сварки зловмисник завдав численних ударів опоненту, які призвели до його смерті.

Щоб приховати сліди злочину, безхатько заховав тіло в окопі. А сам переховувався на території інших ворожих позицій. Саме там його і розшукали правоохоронці та доправили до ізолятора тимчасового тримання.

"Слідчі повідомили фігуранту про підозру за умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 ККУ). Санкція статті за умисне вбивство передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Рівненщині між шестикласниками трапився конфлікт. Під час інциденту одинадцятирічний хлопчик вдарив ножем свого однолітка. Лікарі діагностували у останнього непроникаюче ножове поранення живота.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.03.2024 18:40