Фото: соцмережі

У ліцеї на Рівненщині шестикласник вдарив ножем однолітка: що відомо

На Рівненщині між шестикласниками трапився конфлікт. Під час інциденту одинадцятирічний хлопчик вдарив ножем свого однолітка.

Про це повідомила поліція Рівненської області.

Відомо, що 12 березня до лікарні звернулася жінка із 11-річним сином, учнем одного із ліцеїв Рівненської області. Лікарі діагностували у хлопчика непроникаюче ножове поранення живота.

Попередньо відомо, що шестикласника на перерві вдарив у живіт та порізав одноліток під час конфлікту, коли потерпілий заступився за свого товариша.

"Хлопець не одразу зрозумів, що сталося, та пішов на урок. Пізніше йому стало погано, він помітив поріз та розповів про це однокласнику, який і звернувся до шкільної медсестри", — йдеться у повідомленні.

Наразі життю дитини нічого не загрожує. Хлопчик перебуває під наглядом медиків.

Другий учасник конфлікту пояснив поліції, що не хотів таких наслідків. Ніж купив у місцевому магазині та носив із собою. За дії малолітнього відповідатимуть батьки — вирішується питання про притягнення їх до відповідальності за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання за статтею 184 КУпАП.

Нагадаємо, 7 березня в Ужгороді під час уроку фізкультури помер учень десятого класу. Реанімаційні заходи проводили протягом двох годин.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.03.2024 18:52