Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

На Київщині через російську нічну атаку спалахнув промисловий об'єкт, — ОВА

Протягом всієї ночі 7 червня ворог атакував Київську область безпілотниками та ракетами. Внаслідок ворожих ударів сталася пожежа на одному з промислових обʼєктів на Київщині.

Про це у Telegram-каналі повідомила Київська обласна військова адміністрація. За даними місцевої влади, тривога тривала чотири години, а в регіоні працювали сили протиповітряної оборони.

"Внаслідок повітряної атаки сталася пожежа на одному з промислових обʼєктів в області. Постраждалі відсутні", — повідомили в ОВА.

В адміністрації також зазначили, що ліквідація наслідків пожежі триває. Всі оперативні служби працюють.

"Вкотре закликаємо жителів Київщини не нехтувати сигналами повітряної тривоги та спускатися в укриття під час загрози. Бережіть себе та своїх близьких", — додали у прес-службі ОВА.

Нагадаємо, у ніч на 7 червня, після 02:38, у столиці України та більшості областей пролунали сигнали повітряної тривоги. Були зафіксовані пуски крилатих ракет. За кілька годин до цього Повітряні сили попереджали про зліт чотирьох російських бомбардувальників Ту-95. Військові не вказували назву російського аеродрому, звідки було зафіксовано активність ворожої авіації.

Також ввечері 6 червня російські загарбники випустили по території України іранські дрони-камікадзе типу "Шахед".

Вже після пусків ракет вночі у Хмельницькій області було гучно. У регіоні лунали вибухи — вони пов'язані із ракетною атакою ворога. Перші звуки вибухів жителі області чули після 04:00. Вдруге неспокійно у регіоні було після 04:30. Відбої повітряних тривог почалися о 04:59.

Раніше стало відомо, що у ніч на 7 червня Польщі разом із союзниками довелось підняти військові літаки у повітря через ракетну атаку Російської Федерації на Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.06.2024 07:24