Скріншот із відео. Джерело: поліція на Київщині

На Київщині дві 14-річні ліцеїстки побилися за хлопця: поліція відкрила кримінальне провадження

Бійка неповнолітніх у Тетієві Київської області відбулася 12 січня. У соцмережах пишуть, що дівчата "не поділили" хлопця. Поліцейські Київщини розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомила поліція на Київщині.

"Про подію правоохоронцям стало відомо під час моніторингу соціальних мереж, де висвітлено відео конфліктної ситуації. Поліцейські розшукали батьків дитини та після отримання заяви від них, розпочали негайну перевірку", — йдеться в повідомленні.

Наразі всі учасники конфлікту, який трапився 12 січня в Тетієві, встановлені. Обоє 14-річних дівчат є ліцеїстками місцевого навчального закладу. Між ними виникла сварка, у ході якої одна з дівчат завдала іншій ударів руками та ногами.

"За направленням правоохоронних органів дитина у супроводі батьків пройде відповідну судово-медичну експертизу. Після отримання результатів поліцейські зʼясують ступінь важкості тілесних ушкоджень, що дозволить правоохоронцям надати події остаточної кваліфікації", — пояснили в київській поліції.

За фактом побоїв і мордування розпочато досудове розслідування за відповідною статтею Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 7 січня в Івано-Франківську сталася масова бійка зі стріляниною біля одного з ресторанів у центрі міста. Очевидці чули близько десяти пострілів. Інцидент відбувся біля ресторану "Хлібосольний", що розташований на вулиці Чорновола, 77.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.01.2024 17:49