Фото: поліція Київщини

На Київщині електропотяг збив підлітка, який сидів на коліях

У вівторок, 25 червня, поблизу міста Буча, що на Київщині, електропотяг збив 14-річного підлітка. Хлопця негайно було госпіталізовано до Київської обласної лікарні.

Як повідомили у прес-службі поліції Київщини, близько 21:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що електропоїзд, рухаючись поблизу міста Буча, травмував людину. 

"Близько 21:00 електропотяг їхав у напрямку станції Тетерів. Під час руху, 57-річний машиніст помітив, що на колії сидить людина. Він застосував звуковий сигнал та екстрене гальмування, та, на жаль, уникнути наїзду не вдалось", — наголосили у поліції.

Зазначається, що на місце одразу прибули правоохоронці. Потерпілим виявився 14-річний мешканець міста Буча. Постраждалий перебував у свідомості. Медики швидкої терміново доставили підлітка з травмою голови до Київської обласної дитячої лікарні.

Правоохоронці наголосили, що залізниця — це місце підвищеної небезпеки, та закликали батьків слідкувати за своїми дітьми та цікавитись їх місцем перебування.

Нагадаємо, раніше в Одесі 13-річний підліток заліз на дах товарного потяга. Небезпечна розвага призвела до ураження електрострумом. Хлопця госпіталізували з множинними опіками тіла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.06.2024 15:03