Скріншот з відео

На Київщині любителю пісень Лепса виписали повістку у військкомат

Поліцейські Київщини склали адмінпротокол на чоловіка та жінку, які виконували пісні пропутінського російського співака Григорія Лепса в кафе "Дубровка" у селі Погреби Київської області. Раніше адміністративні матеріали було складено на власників кафе.

Про це повідомляє поліція Київщини.

Відвідувачі кафе виконували російські пісні, а відвідувачку, яка спробувала зробити зауваження адміністрації, грубо виштовхали із закладу. Поліція виписала адмінпротоколи і власникам кафе, і "співакам". Також, зазначають у поліції, військові вже вручили правопорушнику повістку для явки до Броварського ТЦК та СП. 

Нагадаємо, на початку травня у центрі Львова стався конфлікт між перехожим та трьома хлопцями, які слухали в авто музику Григорія Лепса. Один з любителів російської попси отримав протокол про хуліганські дії, а усі разом — повістки на військкомат.

Також в наприкінці травня в одному з розважальних закладів Білої Церкви виник конфлікт між відвідувачами через виконання російських пісень. Чоловікові, який їх співав та хуліганив, виписали протокол і повістку. Скандал розгорівся після того, як дівчина зробила зауваження чоловіку, який в ресторані співав російські пісні. Під час сварки чоловік почав агресивно поводитись, нецензурно висловлюватись, ображати дівчину. Поліцейські Київської області склали на 32-річного білоцерківця адміністративний протокол за фактом дрібного хуліганства.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.07.2023 12:27