Адміністратор вигнала жінку, яка зробила зауваження за російську музику. Скріншот із відео

Скандал з піснями Лепса на Київщині: порушникам загрожує "смішний" штраф

Правоохоронці склали адміністративні протоколи через мовний скандал в кафе "Дубровка" у селі Погреби Київської області. Там відвідувачі виконували пісні Григорія Лепса.

Про це повідомили у поліції Київщини. 

В кафе "Дубровка" у селі Погреби на Київщині відвідувачі виконували пісні пропутінського російського співака Григорія Лепса. Відвідувачку, яка спробувала зробити зауваження адміністрації, грубо виштовхали із закладу.

"Чоловік із жінкою виконували пісню країни-агресора, що обурило іншу відвідувачку. Громадянка попросила присутніх припинити співати мовою окупанта, на що вони відреагували агресивно. Правоохоронці Броварського управління поліції Київщини перевірили і задокументували заклад, в якому відбувся конфлікт, та склали відповідний адмінпротокол", — повідомили правоохоронці.

Адміністративні матеріали було складено за частиною 1 статті 155 КУпАП — порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю (штраф до 170 гривень).

Нагадаємо, на початку травня у центрі Львова стався конфлікт між перехожим та трьома хлопцями, які слухали в авто музику Григорія Лепса. Один з любителів російської попси отримав протокол про хуліганські дії, а усі разом — повістки на військкомат.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.07.2023 15:59