Фото: соцмережі

На Київщині сталася п'яна ДТП за участю вантажівки: загинув дев'ятирічний син водія (фото)

У Київській області сталася смертельна аварія за участю п'яного водія "КАМАЗа". Унаслідок цієї автопригоди загинув дев'ятирічний хлопчик — син керманича.

Про це повідомила прес-служба поліції Київської області.

Відомо, що подія трапилася 17 серпня, близько 18:00. На автодорозі сполученням село Двірківщина — місто Яготин 34-річний водій, перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння за кермом "КАМАЗ", не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу.

"На жаль, в результаті ДТП, пасажир — дев'ятирічний син водія загинув на місці події", — розповіли в поліції.

У водія виявлено 1,4 проміле алкоголю. Правоохоронці затримали керманича, повідомили про підозру та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Правопорушнику загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Поліція Київщини закликає водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та у жодному разі не сідати за кермо у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. 

ДТП Київщина

ДТП Київщина. Фото: Нацполіція 

Нагадаємо, 18 серпня у селі Мольниця Чернівецької області поліцейські затримали священника, який у нетверезому стані влаштував дорожньо-транспортну пригоду. Чоловік чинив опір та побив поліцейську, намагаючись заволодіти її табельною зброєю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.08.2024 17:29