Фото: Національна поліція України

На Кіровоградщині вибухотехніки знешкодили дві бойові частини аеробалістичних ракет (фото, відео)

У середу, 17 січня, на території Кіровоградської області вибухотехніки провели контрольований підрив залишків двох аеробалістичних ракет. Їх виявили на території полів, після збиття системою протиповітряної оборони.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.

"Залишки небезпечних об’єктів було виявлено на території полів, після їх збиття у результаті спрацювання ППО", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що на місце падіння було викликано співробітників відділу вибухотехнічної служби Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.

"Поліцейські вилучили бойові частини ракет із ґрунту, провели їх розрядження, вивезли на безпечну відстань та знищили шляхом підриву накладного заряду вибухової речовини", — зазначили в ГУНП в Кіровоградській області.

Залишки ракет було вилучено. У поліції проінформували, що їх використають, як доказ воєнних злочинів Російської Федерації.

Нагадаємо, 16 січня окупанти атакували Кіровоградщину. Уламки російської ракети пошкодили сільськогосподарське приміщення та прилеглі будинки в одній із громад Кропивницького району.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.01.2024 20:18