Фото: dev.ua

На Львівщині працівникам ТЦК дозволили перевіряти документи у військовозобов'язаних

У Львівській області працівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки уповноважили перевіряти наявність у військовозобов'язаних документів, що посвідчують особу, та військово-облікові документи.

Відповідний указ видав керівник апарату Львівської обласної військової адміністрації Тарас Грень.

Згідно з документом, всі військовозобов’язані віком від 18 до 60 років на час дії воєнного повинні мати при собі документи, що посвідчують особу, документи про прописку, а також військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов’язаного.

Крім цього, співробітників ТЦК уповноважили перевіряти наявність цих документів. За словами Тараса Греня, за дотриманням цієї вимоги мають стежити правоохоронні органи.

Львівський ТЦК зобов’язали перевіряти документи в усіх військовозобов’язаних

Наказ №1 Львівської ОВА

Посадовець також наголосив, що інших змін на Львівщині наразі не запроваджують, хоча раніше анонсувалося, що в області зменшать тривалість комендантської години. Втім вона й надалі триватиме з півночі до 5:00 ранку.

Нагадаємо, у Верховній Раді готують великий законопроект щодо мобілізації, військового обліку та проходження військової служби. Зокрема, законопроект передбачатиме скасування відстрочки від призову для тих, хто здобуває другу, третю передвищу або вищу освіти. Крім того, планується розширення переліку категорій людей, яких беруть на військовий облік. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.11.2023 14:15