ДТП на Львівщині. Джерело: поліція Львівської області

На Львівщині сталася аварія автобуса з військовими: є загиблий і поранені, — ЗМІ (відео)

У понеділок, 9 вересня, під ранок у Львівській області вантажівка зіткнулася з автобусом із військовими. Відомо про загиблого та понад 10 поранених.

Про це повідомило видання Lviv Media. Правоохоронці встановлюють обставини аварії.

Журналісти зазначили, що аварія сталася близько 03:30 на трасі "Київ — Чоп" в селі Дроговиж Стрийського району Львівської області неподалік від готелю-ресторану "Максим".

Унаслідок зіткнення з вантажівкою водій автобуса загинув на місці інциденту. Також 12 військових отримали поранення.

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич пише, що, за попередньою інформацією, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди "загинув один військовий, ще десятеро постраждалих".

Згодом у поліції уточнили, що водій пасажирського автобуса Mercedes, 55-річний мешканець Рівненської області, скоїв зіткнення з автопоїздом Renault, який стояв на проїзній частині дороги.

"Унаслідок зіткнення водій автобуса отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події. Дев’ятеро пасажирів автобуса — мешканці Києва, Чернігова, Закарпаття та Тернопільської області віком від 25 до 43 років, були доставлені у лікарню. Медики уточнюють їх діагнози", — додали правоохоронці.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до восьми років.

Нагадаємо, що 20 червня в Польщі неподалік від Красностава перекинувся автобус з українцями. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали 14 людей, в тому числі двоє дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 09.09.2024 10:41