Наслідки пожежі на Миколаївщині. Джерело: ДСНС

На Миколаївщині через падіння уламків збитих дронів виникла масштабна пожежа (фото, відео)

У ніч на неділю, 2 червня, внаслідок падіння уламків збитих ворожих безпілотників у Куцурубській громаді Миколаївського району відбулося займання складських приміщень промислового підприємства.

Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області.

"Станом на 08:40 пожежа ліквідована підрозділом ДСНС площею 1500 квадратних метрів. До гасіння залучалося 10 вогнеборців і дві одиниці техніки, додатково здійснювався підвіз води чотирма водовозками приватного сільськогосподарського підприємства. Постраждалих немає", — йдеться в повідомлення.

Крім того, додали надзвичайними, вчора, 1 червня, о 15:50 і 18:00 ворог завдавав артилерійських обстрілів по території Куцурубської громади. Внаслідок одного з них у селі Іванівка відбулося займання трави на території спортивного майданчика школи.

"Пожежу оперативно ліквідували вогнеборці. Постраждалих немає", — підсумували в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області.

Нагадаємо, що в ніч на неділю, 2 червня, російські окупанти атакували Україну крилатою ракетою "Іскандер-К", зенітною керованою ракетою С-300 та 25 ударними БпЛА типу Shahed-131/136. Сили оборони знищили 24 дрони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.06.2024 10:59