Фото: ілюстраційне. Джерело: Pixabay

На Одещині чоловік вкрав у сусідки трьох нутрій, щоб нагодувати гостей

У Одеській області в Березівському районі чоловік вкрав у сусідки трьох нутрій, щоб нагодувати гостей, чим спричинив жінці збитки на понад дві тисячі гривень. Попри повне відшкодування завданої шкоди, суд призначив обвинуваченому іспитовий термін.

Як повідомляє "Українська служба інформації", інцидент стався у березні цього року. Власниця нутрій звернулася до правоохоронців, коли виявила відсутність тварин у розпліднику на своєму городі.

Правоохоронці встановили, що до зникнення тварин причетний чоловік, який живе поряд з потерпілою. Він запросив до себе на застілля друзів, а коли частування на столі закінчилося, вирішив піти до сусідки на город, щоб вкрасти трьох нутрій. Варто наголосити, що кожна з тварин важила близько п'яти кілограмів. Вдома він забив тварин, приготував та пригостив своїх товаришів.

Зазначається, що своїми діями він спричинив сусідці матеріальну шкоду на суму у понад дві тисячі гривень. У скоєному він зізнався та відшкодував сусідці завданий збиток. Проте був суд, і за обвинуваченням у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, за частиною 4 статті 185 КК України чоловік отримав покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим строком три роки.

"Протягом цього терміну засуджений повинен періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти його про зміну місця проживання, не виїжджати за межі України без погодження", — зазначив слідчий Березівського районного відділу поліції Владислав Собчишен.

Нагадаємо, 6 червня на мешканку міста Рені Одеської області склали адміністративний протокол за невиконання батьківських обовʼязків щодо немовляти. Жінка народила доньку на вулиці, поклала її в пакет та понесла до своєї матері.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.06.2024 10:57