Фото: "Главком"

На Одещині люди масово потруїлися алкоголем: четверо померли

Одеські правоохоронці затримали жінку, яка продавала сурогатний алкоголь. Від отруєння ним померло вже четверо людей, ще семеро перебувають у лікарні у тяжкому стані.

Про це повідомили у поліції Одеської області.

"Подія сталася 5 липня у селі Старостине. Того дня медичним працівникам швидкої допомоги один за одним довелося госпіталізовувати місцевих жителів, яким стало зле після вживання горілки кустарного виробництва з тамтешнього магазину", — йдеться у повідомленні.

Вказується, що троє людей померли у лікарні, четверта жертва — вдома. Попередньою причиною смерті медики називають токсичну дію та отруєння хімічними речовинами. 

Продавчиню сурогатного алкоголю вже затримали. Їй інкримінують підозру  реалізації незаконно виготовлених спиртовмісних речовин, що призвело до отруєння та смерті людей. Зараз тривають судові експертизи.

Нагадаємо, у Кривому Розі 22-річна Аліна Мухіна померла після операції зі збільшення грудей. За попереднім висновком судово-медичного експерта, причиною смерті стало отруєння медичними препаратами. Операцію проводив хірург Яков Яковіді. Пацієнтка звернулась до нього за рекомендацією подруги, яка також робила мамопластику у цього лікаря. Протипоказів до операції в Аліни Мухіної не було.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.07.2023 15:55