Фото: pon.org.ua

На Одещині школярка померла під час переходу в укриття

В Одеській області в одній зі шкіл під час переходу в укриття після оголошення повітряної тривога померла 13-річна дівчинка.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області. Трагічна подія сталася 21 жовтня у Приморському районі. Про інцидент правоохоронці дізналися від медиків, які прибули на виклик.

Як розповіли поліцейським вчителі, під час сигналу "Повітряна тривога", коли учні та педагоги спускалися в укриття, школярці стало зле. Вони викликали "швидку" та почали надавати дитині першу долікарську допомогу. Згодом медики, які прибули на виклик, почали реанімаційні заходи, але, на жаль, дівчинка померла.

Причина раптової смерті дитини наразі невідома. Триває слідство.

"На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з попередньою приміткою "природна смерть". Тіло дитини направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті", — додали у поліції.

Нагадаємо, у Львові 11-річна дівчинка заради селфі піднялася на вагон поїзда та отримала опіки внаслідок ураження електричним струмом. Дитину госпіталізували у лікарню. 

Додамо, у липні на Київщині 15-річний підліток катався між вагонами потягаНебезпечна розвага призвела до ураження електрострумом. Хлопця госпіталізували з множинними опіками тіла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.10.2024 12:50