Скріншот з відео

На Одещині вбили 15-річну дівчину: поліція затримала юнака, який замітав сліди злочину

В Одеській області було вбито 15-річну дівчину Мішель Пиявчик. Правоохоронці затримали 16-річного хлопця, з яким вона познайомилася незадовго до смерті.

Про це 3 лютого повідомило Головне управління Нацполіції Одеської області. Наразі вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу. За скоєне вбивство йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

За попередніми даними, поліціянти розшукали безвісти зниклу дівчину в Березівському районі Одеської області. Її тіло виявили з ознаками насильницької смерті на четвертий день пошуків. Про зникнення неповнолітньої жительки Одеського району 30 січня до територіального підрозділу поліції повідомила її бабуся.

Поліціянти оглядають місце злочину

Як відбулось вбивство

Слідчими встановлено, що зловмисник у покинутій будівлі колишнього вагового комплексу завдав неповнолітній дівчині ушкоджень, не сумісних із життям. Остаточну причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи.

За даними правоохоронців, щоб приховати злочин, юнак закидав тіло вбитої мотлохом. З місця події поліціянти вилучили докази, які направлять на експертизу. Також криміналісти за допомогою мобільної ДНК-лабораторії оперативно дослідили біологічні сліди, вилучені під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки вбитої та фігуранта. Результати дослідження підтвердили причетність хлопця до скоєння цього злочину.

Нагадаємо, у Києві судили чоловіка, який влітку 2023 року у парку "Кіото" вбив чоловіка з метою заволодіння його особистих речей. Злочинцеві призначили покарання у вигляді чотирнадцяти років позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.02.2024 17:18