Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

На Одещині загинула шестирічна дівчинка, яка випала з вікна

В Одеській області у місті Южне з вікна на шостому поверсі багатоповерхівки випала шестирічна дівчинка. Від отриманих травм дитина померла на місці до прибуття медиків.

Як повідомляє прес-служба поліції Одещини, про інцидент  поліцейських сповістили медики.

Зазначається, що малолітня дівчинка перебувала у спальній кімнаті одна, в той час, поки її 31-річна мати на декілька хвилин відійшла до кухні. Дитина вилізла на підвіконня, продавила москітну сітку і випала з відчиненого вікна на асфальт.

"До цього трагічного випадку родина в поле зору правоохоронців не потрапляла. За місцем мешкання характеризується позитивно, мати виховує дитину самостійно", — додали у поліції.

Наразі правоохоронці встановлюють повні обставини події. Слідчі розв'язують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 п. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з поміткою "нещасний випадок".

"Поліцейські вкотре закликають батьків дотримуватися безпечних правил: не залишати дітей без нагляду, у приміщеннях з малолітніми дітьми вікна слід відчиняти лише на провітрювання, встановити блокіратори або решітки на вікна або ж спеціальні дитячі замки", — наголосили правоохоронці.

Нагадаємо, 10 червня у Києві з вікна восьмого поверху багатоповерхового будинку випала однорічна дівчинка. Вона померла в кареті швидкої допомоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.07.2024 12:19