Фото: armyinform.com.ua

ЗСУ потужно оновили втрати РФ на Таврійському напрямку: скільки окупантів знищено та взято в полон

Протягом минулої доби Збройні сили України завдали потужних ударів по ворогу на Таврійському напрямку. Відтак, українські воїни знищили 336 російських окупантів.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський.

Він зазначив, що минулої доби противник завдав 22 авіаудари, одного ракетного удару, здійснив 53 бойові зіткнення, 1157 обстрілів та 130 ударів дронами-камікадзе.

Водночас Сили оборони мужньо тримають оборону та дають гідну відсіч ворогу. Так, загальні втрати ворога за минулу добу становлять: 336 осіб вбитими та пораненими, також 38 одиниць ворожої техніки. Зокрема, це чотири танки, 12 ББМ, шість артсистем, один ПТРК, чотири засоби ППО, 10 автомобілів та одна одиниця спецтехніки. Нейтралізовано або збито 258 БпЛА різних типів. 

"Сили оборони України знищили також три склади боєприпасів і ще два важливі об'єкти росіян. За останні дві доби взято в полон загалом 10 російських окупантів", — наголосив Тарнавський.

Нагадаємо, за даними Генштабу, від початку повномасштабного вторгнення Російська Федерація втратила на полі бою 346 літаків та 325 гелікоптерів. В останні тижні зберігається позитивна тенденція щодо ліквідації авіації ворога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.03.2024 16:58