Фото ілюстративне зі соцмереж

На окупованих територіях знову пролунали вибухи: гучно поблизу рашистського аеродрому (відео)

У ніч із 5 на 6 січня в декількох районах тимчасово окупованого Криму пролунали потужні вибухи. Зокрема, знову неспокійно біля Євпаторії, "гриміло" й поблизу військового аеродрому неподалік від Михайлівки.

Про це повідомив Telegram-канал "Крымский ветер". Там зазначили, що очевидці нарахували до десяти вибухів у районі Саки — Новофедорівка.

Зокрема, місцеві мешканці повідомили, що в Михайлівці, яка розташована біля військового аеродрому, уламки впали на приватний будинок, виникла пожежа.

Джерело: "Крымский ветер"

Джерело: "Крымский ветер"

О 23:55 відбувся пуск ракети російської протиповітряної оборони в Армянську. Яскравий слід у небі у вікні було видно впродовж декількох секунд. Згодом схожий звук чули в Красноперекопському районі.

Також зафіксовано вибухи та роботу протиповітряної оборони поблизу Євпаторії, яка останніми днями перебуває під особливим прицілом.

У мережі й раніше публікували фото та відео, на яких можна побачити, що на півострові відбулися "прильоти". Пізніше 4 січня у Збройних силах України підтвердили, що завдали удару по командному пункту ворога.

Крім того, в тимчасово окупованій Кадіївці Луганської області теж чули вибухи пізно ввечері 5 січня. Місцеві мешканці повідомили, що вибухи також чули в тимчасово окупованому Алчевську та Брянці. У місцевих пабліках наголосили, що в різних районах Кадіївки у будинках тремтіли вікна.

Нагадаємо, що 4 січня в Криму скаржилися на масовану ракетну атаку. Речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов пояснив, що таким чином українські військові продовжують виконувати свою роботу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.01.2024 00:27