Фото ілюстративне зі соцмереж

Велика кількість дронів атакує Крим, в окупантів паніка, лунають вибухи (відео)

У четвер, 4 січня, ввечері в різних містах окупованого Криму місцеві мешканці чули звуки вибухів. Зокрема, про небезпеку інформували в Саках, Новофедорівці, Євпаторії.

Ситуацію моніторить Telegram-канал "Крымский ветер". За його даними, в Саках, Новофедорівці, Євпаторії та Віліному пролунали вибухи.

Тим часом російські пабліки теж повідомляють про атаки безпілотників. У цих повідомленнях відчувається паніка, адже дронів, які загрожують окупантам, доволі велика кількість, і вони активізувалися в різних регіонах окупованого Криму.

Зокрема, в Саках приблизно о 21:45 повідомили про гучний вибух, який чули з боку Євпаторії.

Інформаційні ресурси публікують також відео прольоту безпілотників. Наприклад, ось цей зафіксували над Саками.

Сьогодні в післяобідню пору українські сили провели успішну атаку на позиції російських військ в окупованому Севастополі. Зокрема, вони уразили командний пункт у Криму. Інформацію про це підтвердило Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України.

Раніше командувач Повітряних сил України Микола Олещук теж написав "привіт окупантам у Криму" та подякував пілотам за "бездоганну бойову роботу". Більше деталей він не повідомляв. До цього Telegram-канал "Кримський вітер" повідомляв про "приліт" у військову частину російської протиповітряної оборони.

Окупаційна влада назвала сьогоднішню атаку на Крим "наймасованішою" за останній час. Деякі джерела повідомляли про понад десять вибухів у Севастополі. У міноборони Росії стверджували, що над півостровом збили десять українських ракет.

Нагадаємо, що речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував це так: українські військові продовжують виконувати свою роботу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.01.2024 22:17