Фото ілюстративне. Джерело: Центр національного спротиву

На окупованій Херсонщині рашисти не виплачують зарплати водіям, — Центр нацспротиву

Водії, які працюють у тимчасово окупованій частині Херсонської області, перебувають без грошей вже понад два місяці. Таким чином ворог продовжує затримувати заробітну плату українцям в окупації.

Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

"Понад два місяці водії транспортних підприємств тимчасово окупованої Херсонщини не отримують зароблених тяжкою працею грошей. А це понад 40 мільйонів російських рублів", — йдеться в повідомленні.

У центрі національного спротиву уточнили, що у зв’язку з цим чимало працівників автотранспортних установ окупованого регіону вимушено покинути свою роботу.

До того ж на захоплених росіянами територіях України продовжується зменшуватися мережа громадського транспорту.

"До прикладу, в тимчасово окупованому Донецьку суттєво не вистачає водіїв, адже більшість чоловічого населення мобілізовано до лав армії окупанта", — зазначили в Центрі нацспротиву.

Там також додали, що значна частина мешканців покинула місто через відсутність там життєвих умов.

"Повернути окуповані території України до нормального цивілізованого життя може кожен, хто допомагатиме Силам оборони України звільняти нашу землю від ворога", — наголосили в Центрі національного спротиву.

Там знову закликали всіх, хто має інформацію про окупантів, колаборантів, розташування ворожих позицій, повідомляти за цим посиланням.

Нагадаємо, раніше в Центрі національного спротиву інформували, що на тимчасово окупованих територіях України російські загарбники досі не можуть подолати кадровий голод. Місцеві мешканці не бажають співпрацювати з рашистами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 14.09.2024 16:15