Фото: соцмережі

На окупованій Херсонщині рашисти заборонили використовувати БпЛА: в чому причина

Російські окупанти заборонили використовувати на захопленій частині Херсонської області будь-які безпілотні літальні апарати. Так званий указ почав діяти з 10 серпня.

Відповідний документ оприлюднив гауляйтер Херсонщини Володимир Сальдо, який називає себе тимчасовим виконувачем обов'язків "губернатора" Херсонської області. 

Ставленик Кремля "з метою посилення охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки на території Херсонської області" заборонив використання всіх типів безпілотних повітряних апаратів на території області з 10 серпня 2023 року і до "особливого розпорядження".

Зазначається, що використовувати безпілотники дозволено тільки окупаційним органам і організаціям. Для цього їм необхідно отримати дозвіл від "оперативної групи".

Нагадаємо, окупаційна влада тимчасово захопленого Криму планує штрафувати громадян за поширення у мережі фото і відео атак Збройних сил України.

Раніше повідомлялось, що Російська Федерація готує свою армію захищатись від атак морських дронів у Чорному й Азовському морях. Також окупанти навчаються протидіяти диверсантам.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.08.2023 19:04