Фото: vsn.ua

На Полтавщині чоловік вкоротив собі віку прямо у військкоматі: подробиці інциденту

У Полтавській області військовозобов'язаний чоловік вкоротив собі віку прямо у приміщенні Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомив Полтавський обласний ТЦК та СП. Інцидент стався 21 жовтня. Тіло чоловіка з ознаками самогубства виявили в одному із технічних приміщень військкомату. 

Як розповіли у ТЦК, до пункту попереднього збору чоловіка доставили правоохоронці, оскільки той перебував у розшуку. Він відмовився проходити військово-лікарську комісію, тож було складено акт відмови. Військовозобов'язаному готувалося повідомлення до поліції про вчинення ним кримінального правопорушення.

"Громадянин торік вже був засуджений за даною статтею на три роки позбавлення волі зі звільненням від покарання з одним роком випробувального терміну, який завершився у вересні цього року", — зауважили у ТЦК.

Поки у військкоматі готували всі відповідні документи, чоловік вкоротив собі віку. Військові запевняють, що жодного фізичного чи психологічного тиску на чоловіка не здійснювалося. 

"За даним фактом правоохоронними органами порушено кримінальну справу. Для з'ясування всіх причин та обставини проводиться службове розслідування. До завершення слідчих дій закликаємо наших читачів дотримуватися інформаційної гігієни — перевіряйте інформацію та утримуйтесь від споживання неперевірених, перекручених та маніпулятивних повідомлень", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 19 жовтня в Запоріжжі працівник ТЦК вистрелив у повітря. Це сталося внаслідок конфлікту з чоловіком, який не мав військово-облікових документів і облаяв військових. Після інциденту було призначено службове розслідування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.10.2024 11:42