Фото: poltava.to

На Полтавщині послабили обмеження під час повітряних тривог

На Полтавщині послабили обмеження під час повітряних тривог. В області не вимикатимуть вуличне та рекламне освітлення у цей час.

Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

"Із 17 листопада в області не вимикатимуть вуличне й рекламне освітлення під час повітряних тривог. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони Полтавщини", — написав він у Telegram.

За його словами, у регіоні продовжує діяти режим світломаскування із 23:00 до 05:00. Це означає, що освітлення вимикатимуть о 23:00 і включатимуть з 05:00.

Пронін заявив, що питання щодо забезпечення вуличного освітлення під час повітряних тривог надходили від місцевих жителів. Люди скаржилися на незручності, коли потрібно повертатися додому у вечірній час у темряві. Також мешканці області зазначали увагу на те, що в цей період важче помітити пішоходів, тому збільшується імовірність виникнення ДТП.

"Обговорили ситуацію на засіданні Ради оборони. Заслухали позицію військових і правоохоронців. Дякую за конструктивне обговорення. Чуємо жителів Полтавщини й реагуємо на їхні звернення", — додав начальник Полтавської ОВА.

Нагадаємо, у Сумській області з 9 листопада змінили час комендантської годиниТепер обмеження на пересування для громадян триватимуть з 23:00 до 05:00.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.11.2023 19:46