Фото: Pixabay

На Сумщині змінили тривалість комендантської години

У Сумській області змінюється час комендантської годиниТепер обмеження на пересування для громадян триватимуть з 23:00 до 05:00.

Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація. Відповідне розпорядження підписав начальник ОВА Володимир Артюх.

За офіційною інформацією, нова комендантська година почне діяти вже з четверга, 9 листопада. Відповідне рішення ухвалили на нещодавній Раді оборони області. До цього обмеження тривали щодня з 23:00 до 04:00.

"Установили з 00:00 9 листопада 2023 року на території Сумської області комендантську годину з 23:00 до 05:00 години", — йдеться у повідомленні.

У визначений час мешканцям області необхідно залишатися вдома, а в разі спрацювання сигналу тривоги спуститися в укриття. Під час комендантської години заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень. Їх мають працівники підприємств, установ і організацій, що забезпечують життєдіяльність області. Також необхідно мати при собі документи, що посвідчують особу.

Нагадаємо, що народні депутати хочуть встановити адміністративну відповідальність за порушення комендантської години, яка діє у країні у зв'язку із воєнним станом. Парламентарі вже внесли до Верховної Ради відповідний законопроект №10195.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.11.2023 18:17