Фото ілюстративне зі соцмереж

На Полтавщині прогримів вибух після попередження військових про небезпеку

У неділю, 9 червня у Миргороді Полтавської області пролунав вибух. Військові попереджали про активність ворожої авіації.

Про це повідомило "Суспільне". Вибух пролунав після того, як у регіоні було оголошено повітряну тривогу.

Перші повідомлення від військових почали з'являтися о 12:17. Вони повідомили про рух ракети з Сумщини у бік Полтавської області, а жителів Миргорода закликали пройти в укриття. Вже о 12:20 у Повітряних силах зафіксували ще одну ракету у бік Миргорода.

Своєю чергою місцеві пабліки повідомили про вибух у місті.

"У Миргороді на Полтавщині було чутно звук вибуху", — написало "Суспільне".

За даними медіацентра Міністерства оборони України, протягом суботи, 8 червня, російська армія атакувала майже сотню об'єктів інфраструктури в Україні. Внаслідок ворожих ударів є загиблі та поранені.

Нагадаємо, вночі 1 червня війська країни-агресорки атакували енергетичні об'єкти у п'яти областях України. Під вогнем рашистів опинилися енергооб’єкти у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській, Івано-Франківській областях.

Зокрема, на Івано-Франківщині через рашистський обстріл спалахнула масштабна пожежа на енергооб'єкті. До того ж, як заявили у ДТЕК, 1 червня було серйозно пошкоджено дві теплоелектростанції.

Раніше повідомлялось, що у Парижі відбулося підписання грантової угоди між урядом Французької Республіки та урядом України щодо сприяння відновленню та підтримці критичної інфраструктури та пріоритетних секторів економіки України. Йдеться про суму у 200 мільйонів євро.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.06.2024 13:56