Фото: armyinform.com.ua

На Полтавщині російський дрон влучив у об’єкт інфраструктури

Вночі 30 березня війська країни-агресорки атакували Полтавську область дронами-камікадзе типу "Шахед". В регіоні зафіксовано декілька влучань.

Про це повідомив очільник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

"Неспокійна ніч на Полтавщині. Ворог вчергове атакував нашу область БпЛА", — розповів посадовець.

За його словами, внаслідок ворожих нальотів у регіоні зафіксовано декілька влучань. Зокрема, під ударом рашистів опинився інфраструктурний об'єкт.

"Найголовніше — ніхто не постраждав. Ворог обовʼязково буде покараний", — наголосив очільник Полтавської ОВА.

Зауважимо, за даними Повітряних сил Збройних сил України, цієї ночі усього було зафіксовано пуски 12 ударних БпЛА Shahed-136/131, дев’ять із них було знищено підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони України. 

Водночас у Силах оборони Півдня уточнили, що в Дніпропетровській області уламки збитого безпілотника впали на території елеватора. Спалахнула пожежа,  яку вогнеборці оперативно ліквідували. Критичних руйнувань та постраждалих не зафіксовано.

Нагадаємо, у ніч на 29 березня російські війська завдали по електростанціях у центральному та західному регіонах України. Зафіксовано пошкодження. В "Укренерго" попереджали про можливі відключення світла.

Також повідомлялось, що у двох українських регіонах запроваджують графіки стабілізаційного й аварійного відключення світла через масовані обстріли російської армії. Йдеться про Полтавську та Донецьку області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.03.2024 08:16