Фото ілюстративне зі соцмереж

На Полтавщині спортсмен-веслувальник загинув після удару блискавки в байдарку

У Полтавській області рятувальники під час пошукових робіт виявили тіло 16-річного підлітка. Він зник напередодні на річці після удару блискавки в байдарку, в якій перебував неповнолітній спортсмен.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України. На жаль, хлопець не вижив після події — він потонув у річці.

"Подія сталася вчора на річці Дніпро в Горішніх Плавнях. Під час тренування з веслування в байдарку влучила блискавка. Човен перекинувся, а хлопець зник у воді", — розповіли у службі.

Пошуково-рятувальні роботи тривали від учора. Працівники ДСНС у результаті виявили тіло зниклого, та доставили на берег.

За даними поліції, інцидент стався вчора близько 17:20 у затоці "Барбара" у Горішніх Плавнях Полтавської області. Група із п'яти осіб на байдарці поверталася до берега через погіршення погодних умов. Однак під час негоди блискавка поцілила в байдарку з хлопцями. Внаслідок цього підліток 2007 року народження зник у воді. Поліція та працівники ДСНС проводили пошуково-рятувальні заходи.

Нагадаємо, що наприкінці серпня на Львівщині через влучання блискавки сталася пожежа в будинку. Інцидент стався ввечері в селі Дебрі Яворівського району. Рятувальники загасили пожежу та врятували від неї чотири господарські будівлі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.11.2023 10:38