Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

На Полтавщині вночі вибухнула російська ракета: пошкоджено девʼять приватних будинків

У суботу, 7 жовтня, після опівночі у Миргороді Полтавської області пролунав вибух. Російська Федерація пошкодила цивільну інфраструктуру.

Про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. Атака відбулась під час повітряної тривоги в області.

"Ворожа ракета вибухнула в Миргородському районі. Пошкоджено девʼять приватних будинків. На щастя, постраждалих немає", — йдеться у повідомленні.

Також у ніч на 7 жовтня російські війська завдали по Одещині ракетного удару. Внаслідок терористичної атаки пошкоджено цивільну та припортову інфраструктуру. В Одеському районі влучання відбулося в будівлю пансіонату і в зерносховище біля порту.

Інші обстріли Миргорода

Востаннє у Миргороді вибухи лунали вночі 5 жовтня. Їх чули близько другої години ночі. Про причини та наслідки вибуху офіційні джерела нічого не повідомляли. 

Наймасовіший удар по місту прийшовся 10 червня поточного року. Тоді ворог вдарив ракетами по аеродрому — зазнала пошкоджень техніка й інфраструктура, спалахнула пожежа. Також були пошкоджені вісім прилеглих будинків та чотири автомобілі. Про жертв не повідомлялося. За даними обласної військової адміністрації, росіяни застосували крилаті та балістичні ракети "Іскандер", а також дрони-камікадзе іранського виробництва.

Нагадаємо, вранці 6 жовтня рашисти обстріляли два райони Харкова — Київському та Основ'янському. Один з ударів прийшовся по житловому будинку, внаслідок чого загинув 10-річний хлопчик та його бабуся. Його 11-місячного брата було поранено. Усього відомо, що 30 людей постраждали, 12 — госпіталізували.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.10.2023 09:31