Фото ілюстративне. Джерело: Міненерго

На Полтавщині внаслідок російської атаки загинув працівник "Укргазвидобування"

У середу, 3 липня, внаслідок атаки на Полтавщину пошкоджено газову інфраструктуру, загинув працівник акціонерного товариства "Укргазвидобування". Трьох його колег поранено.

Про це повідомила прес-служба Міненерго.

"Учора, 3 липня 2024 року, Росія вдарила по Полтавщині. Серед пошкодженої інфраструктури також і об’єкт акціонерного товариства "Укргазвидобування", — йдеться в повідомленні.

Там додали, що внаслідок атаки, на жаль, загинув 49-річний електромонтер, троє працівників поранено. Їм надається необхідна медична допомога.

"Тривають роботи з локалізації та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, працюють усі відповідні служби", — підсумували в Міненерго.

Учора з’являлися повідомлення про те, що 3 липня Росія атакувала Полтавський район. Через це загинула людина, ще троє травмувалися. Одна з них у важкому стані. Про це у своєму Telegram-каналі повідомляв начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін. Також уламками пошкоджено школу та дитячий садок у Полтавському районі.

Нагадаємо, що у вівторок, 2 липня, у Полтаві прогримів вибух. Раніше у регіоні оголошували повітряну тривогу через загрозу балістичного удару.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.07.2024 15:52