Фото ілюстративне зі соцмереж

У Полтаві пролунав вибух після попередження військових про небезпеку

У вівторок, 2 липня, у Полтаві прогримів вибух. Раніше у регіоні оголошували повітряну тривогу через загрозу балістичного удару.

Про це повідомляє "Суспільне".

"У Полтаві було чути звук вибуху", — йшлося в повідомленні.

Варто зазначити, що перед вибухом о 13:37 Повітряні сили попереджали громадян про небезпеку, а саме про загрозу застосування балістичного озброєння. Військові, зокрема закликали жителів Полтави пройти негайно в укриття.

Наразі невідомо, чи у місті працювала протиповітряна оборона, чи звук вибуху був пов'язаний із влучанням ворожої армії.

Обстріл Херсона 2 липня: що відомо

У вівторок, 2 липня, російська армія масовано обстріляла місто Херсон. Внаслідок ворожої атаки є поранені. Як зазначають в адміністрації, "швидка" доставила до лікарні 54-річного чоловіка з контузією, струсом головного мозку та черепно-мозковою травмою. Потерпілому надають необхідну медичну допомогу.

"За попередньою інформацією, внаслідок останніх ворожих ударів постраждали декілька містян" — додали в ОВА.

Згодом в Херсонській ОВА зазначили, що за медичною допомогою звернулися двоє херсонців, постраждалих через російські обстріли.

"Нині лікарі обстежують 52-річного чоловіка та 56-річну жінку. Попередньо, вони отримали вибухові травми. Загалом на цю хвилину відомо про пʼятьох поранених містян", — додали в адміністрації.

Нагадаємо, у Дніпрі і досі триває пошуково-рятувальна операція після російського ракетного удару 28 червня. Наразі доля двох людей залишається невідомою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.07.2024 14:13