Фото: росЗМІ

Під прицілом — Путін: пропагандисти заявили про падіння дрона біля президентської резиденції під Москвою

Один із дронів, якими вранці 30 травня атакували Москву, був нібито збитий неподалік резиденції президента Росії Володимира Путіна. Це стало відомо після оприлюднення місць падіння дронів у Московській області. 

Про це повідомила російська опозиційна журналістка Фаріда Рустамова у Telegram.

Депутат від партії "Єдина Росія" Олександр Хінштейн опублікував попередній список місць під Москвою, які нібито атаковані безпілотниками. За його словами, це населені пункти Іллінське, Тимошкино, Роздори, Ромашкове та Грінфілд. Журналістка Фаріда Рустамова зазначає, що якщо ця інформація вірна, то один із безпілотників був збитий над підмосковним селом Роздори.

"Це частина Рубльовки, де розташовані державні дачі, особисті будинки чиновників і бізнесменів. Резиденція Путіна "Ново-Огарьово" (у селі Усово) — за десять хвилин їзди", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, міністерство оборони Росії після паузи все ж заявило про атаку безпілотників на Москву. У поліції після ударів БпЛА оголосили план "Тайфун". У Москві та Підмосков'ї росіяни масово повідомляли про атаку дронів. Було чутно вибухи, працювала ППО, дрони врізалися в багатоповерхівки столиці РФ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 30.05.2023 11:53