Фото: поліція Рівненщини

На Рівненщині поліцейський збив пенсіонерку й залишив помирати на узбіччі

У селі Москвин Рівненської області поліцейський збив 64-річну жінку. Після скоєння ДТП правоохоронець втік з місця аварії, залишивши пенсіонерку помирати.

Про це на сторінці у Facebook повідомила поліція області.

Як повідомили у поліції, 64-річна жінка орієнтовно о 21:30 вийшла від знайомої та йшла до себе додому.

"Втім, до будинку не дійшла — її тіло виявили неподалік власного господарства з тілесними ушкодженнями, характерними для ДТП. Орієнтовно за десяток метрів поліцейські знайшли також мобільний телефон та взуття потерпілої", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронцям вже вдалося розшукати авто та водія. Ним виявився співробітник одного з відділень поліції, який перебував поза службою та рухався у своєму особистому автомобілі. Про подію повідомлено співробітників Державного бюро розслідувань. 

Нагадаємо, 30 липня на автодорозі між селами Проні та Стасі Полтавського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинули двоє людей.

26 липня на автодорозі Полтава-Красноград (Полтавська область) трапилася аварія. Там, поблизу села Кошманівка, зіткнулись автокран GROVE GMK 2035 та маршрутний автобус "Еталон" сполученням Дніпро-Суми. Унаслідок ДТП водій автобуса, 1983 року народження, мешканець Дніпропетровської області, загинув на місці події. В автобусі також перебувало близько 12 пасажирів, з них одну пасажирку, 1991 року народження, травмовано та доставлено до лікарні. Згодом у медзаклади для обстеження звернулись ще двоє дітей віком дев'ять та десять років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.08.2023 12:25