Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

На Рівненщині померло одномісячне немовля: батьки вимагають покарати лікарів

На Рівненщині в лікарні померло одномісячне немовля. Батьки дитини звинувачують у цьому медиків.

Про це повідомили в прес-службі Поліції Рівненщини.

Відомо, що у пологовому відділенні міста Острог 17 січня у жінки народилася дівчинка. Того ж дня дитину в мозковій комі госпіталізували в обласну дитячу лікарню. Проте врятувати життя немовляти не вдалося — 21 лютого дівчинка померла.

Батьки впевнені, що втратили доньку через недбалість медичних працівників, тому і звернулися із відповідною заявою у поліцію.

"За фактом неналежного виконання професійних обов'язків медичним працівником слідчі розпочали досудове розслідування. Поліцейські вилучили необхідну документацію та допитали учасників події. Крім того, призначено ряд експертиз", — заявили в прес-службі.

У поліції додали, що санкція статті передбачає відповідальність у виді до п'яти років обмеження волі або позбавлення волі на строк до трьох років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, нещодавно у Львові врятували двомісячну дівчинку, яка не могла дихати й два тижні перебувала на апараті штучної вентиляції легень. Дихальні шляхи крихітки заблокувала кіста на корені язика.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.02.2024 20:22