Карабін, з якого депутат здійснив смертельний постріл. Джерело: Сумська обласна прокуратура

На Сумщині місцевий депутат застрелив людину з карабіна (фото)

У п’ятницю, 21 червня, депутат Сумської обласної ради застрелив людину на території мисливського господарства. Йому вже повідомили про підозру.

Про це поінформувала Сумська обласна прокуратура. Слідство з’ясувало, що інцидент стався вчора в селі Заріччя на території мисливського господарства "Північний ліс" близько 19 години.

"Під час пристрілки власного мисливського карабіна депутат замість встановленої мішені вистрілив у працівника лісництва, який перебував у зоні ведення вогню. Від отриманого вогнепального поранення 46-річний потерпілий помер на місці події", — розповіли в прокуратурі.

Зараз депутат обласної ради перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому тепер мають обрати запобіжний захід. Прокуратура наполягає на триманні під вартою.

Депутату облради, ім'я якого в прокуратурі поки що не назвали, загрожує покарання у вигляді ув'язнення на термін від семи до 15 років, якщо його провину доведе суд.

У суботу, 22 червня, у Шполі Черкаської області знайшли тіло 10-річної дівчинки. Напередодні вона не повернулася додому, її розшукували батьки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.06.2024 21:20