Фото: Донецька обласна прокуратура

На ТЕС у Донецькій області обвалився дах: одна людина загинула

У Донецькій області на одній із теплових електростанцій обвалився дах. Внаслідок інциденту загинула одна людина.

Про це повідомила прес-служба Міненерго

"На ТЕС у Донецькій області, яка неодноразово зазнавала ворожих обстрілів, стався нещасний випадок  впав дах котлотурбінного цеху, через що персонал аварійно відключив енергоблоки", — йдеться у повідомленні.

За даними міністерства, внаслідок аварії одна людина загинула. Ще двоє осіб наразі вважаються зниклими, троє отримали травми, їх госпіталізовано. Наразі рятувальники проводять розбір завалів та триває пошуково-рятувальна операція. Причини аварії, поки невідомі.

Крім того, правоохоронці почали розслідування трагедії. Наразі встановлено, що обвал покрівлі стався 7 липня близько 23:10 на ТЕС у місті Курахове. Через руйнування металево-бетонних конструкцій під завалами опинилися люди.

Під час пошуково-рятувальних робіт виявили тіло 46-річної співробітниці. Крім того, до лікарні доставлено трьох працівників нічної зміни віком від 43 до 58 років з відкритою черепно-мозковою травмою, переламами ребер та забоями. Також кваліфікована медична допомога надається жінці, яка перебуває в передінфарктному стані.

За попередніми даними, дах обвалився внаслідок минулих атак Росії на це підприємство. Нині перевіряється факт допуску працівників до роботи в аварійних умовах.

Нагадаємо, внаслідок негоди на Прикарпатті у деяких районах піднявся рівень води. Внаслідок грозового дощу, підняття рівня води в місцевих потічках відбулось підтоплення 600 дворогосподарств, підвальних приміщень, відкритих територій та місцевих доріг.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 
Події, 08.07.2023 13:23