Скріншот з відео

На Тисі катер на швидкості влетів у канат (відео)

Неподалік від контрольно-пропускного пункту Лоня — Дзвінкове, що на території Угорщини, катер влетів у канат на річці Тиса. Очевидцям вдалось зняти відео з місця події.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив журналіст Віталій Глагола.

За словами журналіста, катер, за допомогою якого здійснюють переправу через річку Тиса, на швидкості влетів у канат.

Наразі немає інформації щодо постраждалих.

За інформацією речника Державної прикордонної служби Андрія Демченка, станом на травень від початку повномасштабної російсько-української війни в річці Тиса загинуло 28 чоловіків призовного віку. Загалом, при спробі нелегально покинути країну загинуло близько 35 чоловіків.

Обрив троса атракціону через Дніпро: що відомо

У неділю, 21 липня, в Києві стався моторошний інцидент. Обірвався трос на тролей-атракціоні через річку Дніпро. За попередньою інформацією, це сталося під час спуску хлопця.

Згодом рятувальники витягнули трос без людини. Водолази продовжували пошукові роботи та намагалися знайти тіло в річці Дніпро. Наступного дня у Дніпрі знайшли тіло хлопця, який впав у річку внаслідок обриву канатної дороги. Таким чином пошукова операція припинена.

Нагадаємо, що до рятувально-пошукової операції залучали спеціальну техніку та катери з водолазами. У Київській міській державній адміністрації повідомляли, що через аварію на атракціоні ускладнений рух транспорту на Набережному шосе. Місто звернулося до правоохоронців щодо ретельного розслідування як самої надзвичайної ситуації, так і діяльності компанії, що експлуатує атракціон, відкритий 2021 року.

Як відомо, в серпні минулого року в селі Кваси Рахівського району обвалилася частина підвісного дерев'яного мосту. Внаслідок інциденту загинула жінка. Загалом з висоти 20 метрів у річку впали три жінки, мешканки Київської області, котрі перебували там на відпочинку.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 05.08.2024 09:30