Фото ілюстративне. Джерело: 2plus2

Обрив троса атракціону через Дніпро: у КМДА розповіли подробиці трагедії

Рятувальники шукають чоловіка, який впав 21 липня у Дніпро через обрив троса атракціону. До рятувально-пошукової операції залучена спеціальна техніка та катери з водолазами.

Про це у Telegram-каналі повідомила Київська міська державна адміністрація. Також, за інформацією адміністрації, через аварію на атракціоні ускладнений рух транспорту на Набережному шосе.

"Місто звертається і вимагатиме від правоохоронців ретельного розслідування як самої надзвичайної ситуації, так і діяльності компанії, що експлуатує атракціон, відкритий у 2021 році", — йдеться у заяві КМДА.

Оновлено. У КМДА повідомили, що станом на 16:00 обстежено 2500 метрів квадратних дна річки. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

"За інформацією Національної поліції, після проведеного опитування на місці події вдалось зʼясувати, що під час обриву троса на атракціоні перебував хлопець, віком орієнтовно до 30 років", — додали в адміністрації.

Обрив троса атракціону через Дніпро: що відомо

У неділю, 21 липня, в Києві стався моторошний інцидент. Обірвався трос на тролей-атракціоні через річку Дніпро. Ймовірно, загинула людина. За попередньою інформацією, це сталося під час спуску людини. Очевидці стверджують, що зараз там тривають рятувальні роботи. Є неперевірена інформація, що особа могла потонути.

Згодом рятувальники витягнули трос без людини. Водолази продовжують пошукові роботи: намагаються знайти тіло в річці Дніпро.

Як відомо, в серпні минулого року в селі Кваси Рахівського району обвалилася частина підвісного дерев'яного мосту. Внаслідок інциденту загинула жінка. Загалом з висоти 20 метрів у річку впали три жінки, мешканки Київської області, котрі перебували там на відпочинку.

Нагадаємо, що 22 грудня в укритті однієї зі шкіл міста Києва під час повітряної тривоги обвалилася стеля. Чиновникам вдалось оперативно усунути пошкодження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.07.2024 16:22