Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

На трасі Київ — Чоп сталася аварія з потерпілими, рух ускладнено: моторошні фото

У понеділок, 28 жовтня, на трасі Київ — Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та легковика. Через аварію частково ускладнено рух транспорту у напрямку Рівного.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції України, внаслідок зіткнення є постраждалі. Детальна інформація про кількість та стан постраждалих невідома. 

Правоохоронці забезпечують охорону місця події та регулюють дорожній рух. Також на місці аварії працюють усі відповідні служби.

"Водії, будьте уважними за кермом, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху та заважайте на погодні умови", — наголосили у поліції.

На фото можна побачити, що вантажне авто зазнало суттєвих ушкоджень. 

Фото ДТП на трасі Київ — Чоп

Фото: Патрульна поліція України

Раніше, а саме 27 жовтня, у Полтавській області на трасі Київ — Харків сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажівка DAF протаранила припаркований на узбіччі дороги мікроавтобус Mercedes Sprinter.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримав пасажир автомобіля Mercedes 2018 року народження. Малолітнього хлопчика доставлено до лікарні. Обставини та причини аварії з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, у Києві судитимуть 35-річного водія Maseratti, який у нетверезому стані скоїв наїзд на мопед. Внаслідок зіткнення керманич двоколісного отримав тілесні ушкодження, а його пасажирка загинула на місці події.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.10.2024 13:31