Фото: Суспільне Чернівці

На українсько-румунському кордоні тимчасово зупинили рух вантажівок: у чому причина

У зв’язку з погіршенням погодних умов Румунія тимчасово припинила пропуск через державний кордон вантажних автомобілів. До деяких міст Румунії заборонили проїзд усіх авто.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Дорожня поліція Румунії заборонила проїзд усіх транспортних засобів від пунктів пропуску "Дяківці-Раковець", "Порубне-Сирет" та "Красноїльськ-Вікову де Сус" у напрямку міст Сірет та Сучава. Усе через снігові замети та незадовільний стан доріг на цих ділянках.

"Прикордонні наряди здійснюють інформування усіх подорожувальників, які прямують на виїзд з України, про цю ситуацію. Під час планування поїздки до Румунії просимо усіх громадян врахувати цю інформацію", — наголосили в ДПСУ.

Разом із тим, на державному кордоні з Польщею, Словаччиною та Угорщиною пункти пропуску працюють стабільно, проїзд не утруднений.

На кордоні з Румунією та Молдовою пункти пропуску також працюють, під’їзні шляхи у задовільному стані, працює снігоприбиральна техніка.

Нагадаємо, на західному кордоні України активізувався пасажиропотік. Це пов’язано з тим, що багато людей повертаються додому напередодні великодніх свят.  

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.04.2023 15:48