Петро Цурукін. Джерело: Facebook Petro Tsurukin

Понад півроку вважався зниклим безвісти: на війні загинув журналіст Петро Цурукін

На фронті загинув український журналіст Петро Цурукін. Медійника вважали зниклим безвісти понад півроку.

Про це повідомила прес-служба Трускавецької міської ради.

"На війні загинув трускавчанин Петро Цурукін. Майже 50 загиблих та понад десяток зниклих безвісти — така сумна статистика жертв війни у Трускавецькій громаді. Але за сухими цифрами стоять людські долі, молоді життя, котрих забрала клята війна", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що понад півроку 33-річний журналіст вважався зниклим безвісти. Цурукін Петро Миколайович був родом із Трускавця.

"На жаль, найгірші побоювання підтвердилися — воїн-Герой дійсно загинув. Висловлюємо щирі співчуття мамі Лесі Василівні, родині, друзям та всім, хто знав покійного Петра", — зазначили в міській раді.

Інформацію про привезення тіла полеглого воїна та про чин похорону буде повідомлено додатково.

Варто зазначити, що Петро Цурукін працював головним редактором проекту "Один за всіх" на телеканалі "СТБ". Також він був ведучим телеканалу KYIV LIVE.

Нагадаємо, на початку березня у боях за Україну загинув журналіст із Кропивницького Дмитро Сінченко. Він мав позивний "Перун", був бійцем Української добровольчої армії.

Додамо, минулого року в Бахмуті на Донеччині загинув журналіст Володимир Мукан. За тиждень до смерті він став молодшим лейтенантом Збройних сил України. Захисник героїчно загинув 29 квітня під час виконання бойового завдання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.03.2024 15:38